DIGITAL DESIGN

RAAL arquitectura

RAAL er en tegnestue med base i Spanien og en stærk tilknytning til Danmark, hvor professionel praksis, forskning og uddannelse vægtes lige højt.
Vi er virkelig imponerede over den hjemmeside, Lupa har produceret til studiet. Den er meget bedre end den idé, vi forestillede os i vores indledende diskussioner, og vores kunder lykønsker os med dens klarhed og lette navigation.
RAAL arquitectura logo
Nacho Ruiz Allen
Architect and Founder RAAL arquitectura

Projektbeskrivelse

RAAL ønskede, at deres projekter skulle tilgås og præsenteres på en intuitiv og indbydende måde. Hver projekttype kræver tilpassede og specifikke oplysninger, der giver kredit til alle bidragydere på projektet. Hjemmesiden skal også indeholde RAAL's priser, publikationer, udstillinger og akademiske arbejde på en overskuelig måde.Alt indhold er på spansk og engelsk, og RAAL skal selv kunne tilføje, vedligeholde og administrere deres projekter.

Tilgang

Vi blev enige med RAAL om at udvikle et minimalistisk design, der ville sætte deres projekter i centrum. For at have fuld kontrol over alt indholdet er det afgørende at skabe den rigtige struktur for hver projekttype, ligesom det er vigtigt at definere relationerne mellem projekterne.RAAL var stærkt involveret i udviklingsprocessen fra start til slut og afprøvede content management-systemet tidligt, så de rigtige designbeslutninger blev taget sammen.

DESIGN

Projektets hovedside bruger enkle filtrerede fliser, der er tilfældigt ordnet for at give siden en frisk fornemmelse.Hvert projekt indeholder et galleri med billeder i høj kvalitet, som vises i en lightbox, så plantegninger og tekniske tegninger kan vises i fuld størrelse.Den monokrome brugerflade med guldfarvede højdepunkter giver projektbillederne større gennemslagskraft. RAAL's priser, publikationer, udstillinger og akademiske arbejde vises i et CV-format.

UDSEENDE OG UDTRYK

Det overordnede udseende og fornemmelse afspejler stærkt fornemmelsen af en præsentation for et arkitektonisk projekt. Den minimalistiske oplevelse opnås ved at vise så få elementer som muligt ad gangen med ikoner, der giver visuelle signaler i en grænseflade, der er intuitiv, men alligevel diskret og stilfuld. Dette afspejles også ned til det enkle sort-hvide RAAL-logo.

FUNKTIONER

  • Dynamisk genereret indhold
  • Content Management System [CMS] til kunden
  • Responsivt design
  • Overholder GDPR
  • Social Media integration
  • Støtte til flere sprog

PRÆSTATION

  • Content Distribution Network [CDN]
  • SEO-optimeret
  • Indlæsningstid optimeret

Tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.