RAAL arquitectura

Et online udstillingsvindue for RAAL’s arkitektoniske praksis med konstruktions-, undersøgelses- og uddannelsesprojekter.

Der skal være adgang til projekterne på en intuitiv og indbydende måde. Hver projekttype vil kræve forskellige typer af oplysninger, der skal vedhæftes afhængigt af projekttypen.

Ud over projekterne skal hjemmesiden også vise udmærkelser, publikationer, udstillinger og akademiske værker. Alt indhold skal være tilgængeligt på spansk og engelsk og skal kunne vedligeholdes af RAAL.

Der blev anvendt et minimalistisk design for at sætte projekterne i centrum med et dynamisk filter, der viser projekterne efter projekttype: “værker”, “undersøgelser” og “uddannelse”. Hvert projekt indeholder et galleri med billeder af høj kvalitet, som man kan klikke på og få vist i en lightbox. Under galleriet bruger projektdatasektionen felter, der kun vises, når der er indhold.

Hjemmesiden anvender ikoner til at give de nødvendige visuelle signaler til en grænseflade, der er intuitiv, men alligevel diskret og stilfuld.Den minimalistiske oplevelse opnås ved at vise så få elementer som muligt på et hvilket som helst tidspunkt. Farveskemaet er monokromt bortset fra de gyldne fremhævninger til støtte for navigationen. Dette afspejles også ned til det enkle sort-hvide RAAL-logo.

Der blev bygget et indholdsstyringssystem (CMS) for at give RAAL mulighed for at oprette nye projekter og vedligeholde eksisterende projekter. De enkelte projekter kan relateres til hinanden.