DIGITAL DESIGN

Paul Benedict Brand

Paul Benedict Brand skabte langt over 2.000 kunstværker i løbet af sit liv. Ud over at male i olie, akryl og akvarel var Paul interesseret i mange andre kunstformer, især mosaik, fresko, lino og træsnit.

Lupa has enabled the creation of a unique online gallery that showcases the work of artist Paul Benedict Brand. With support throughout, the process of converting physical material into a virtual environment presented many challenges which have been elegantly resolved.

Lupa has been tireless in its search for and application of solutions in a complex project.

We are delighted that over 2000 of Paul's images can now be enjoyed by an online audience.

Jessica Brand
Curator Art and Works

Projektbeskrivelse

Lupa blev bedt om at designe og udvikle et online sted til udstilling af kunstneren Paul Benedict Brands kunst og værker. Hjemmesiden skal indeholde et søgbart online galleri, kunstnerens biografi samt forklare hans inspirationskilder og de teknikker, han udviklede i løbet af sit liv.

Den anden del af opgaven var at skabe et content management-system, der kunne administrere indholdet af hvert kunstværk.

Tilgang

Da der er mange kunstværker, var det vigtigt at udvikle en struktur og klassifikation, der ville muliggøre hurtig adgang og filtrering på hjemmesidens frontend.

Mange af Paul Benedict Brands malerier har skitser tilknyttet, og nogle gange er der serier af kunstværker omkring et fælles tema. Det betød, at content management-systemet skulle være i stand til at finde og linke disse relaterede billeder.

Design, udseende og udtryk

Galleriets motor er en kraftfuld filterlinje, der giver besøgende mulighed for at søge i hele samlingen baseret på kriterier som medie, emne, kunstværkets tilgængelighed (f.eks. solgt, ikke til salg, udlånt osv.) eller blot ved at bruge et søgefelt med nøgleord.

Når man har valgt et kunstværk, vises yderligere oplysninger som årstal og kunstværkets dimensioner ved siden af billedet af kunstværket.

For desktop- og tablet-enheder justeres sidelayoutet automatisk, så det passer til kunstværkets retning. Hvis et kunstværk er til salg, vises en formular, hvor du kan sende en forespørgsel.

FUNKTIONER

  • Struktureret database, der kan forespørges på
  • Content Management System (CMS)
  • Overholder GDPR
  • Responsivt design
  • E-mail-autentificering

PRÆSTATION

  • SEO-optimeret
  • Optimeret ydeevne

Tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.